Tomaten Gevuld Met Geitenkaas

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaten invetten met olijfolie en bestrooien met kruiden en met open kant naar beneden in ingevette ovenschaal ongeveer 2 uur laten drogen. Daarna VOORZICHTIG het velletje eraf halen. Geitenkaas mengen met honing, kruiden en nootjes naar smaak en ongeveer 10 minuten laten opwarmen bij 175 graden

Tomaten Gevuld Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept