Sjalotjes Gevuld Met Geitenkaas En Tapenade

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200?C
  • 2 Hol de sjalotjes uit volgens het basisrecept, bewaar de kapjes
  • 3 Roer de geitenkaas los met de tapenade en kleingesneden uien stukjes en schep deze bij de sjalotjes. Plaats de kapjes erop en steek in elk een prikker om ze op z?n plaats te houden
  • 4 Schik de sjalotjes in een met boter ingevette ovenschaal, bedruip de sjalotjes met de honing en bak ze in de oven 15 minuten tot de kaas begint te smelten en de honing is gekaramelliseerd.

Sjalotjes Gevuld Met Geitenkaas En Tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept