Warm Geitenkaasje Met Lavendel, Sperziebonen En Krulandijvie

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de geitenkaasjes horizontaal doormidden.Meng de lavendel met de olijfolie. Leg de geitenkaas in een schaal en giet er de marinade over.Laat minstens 1 uur marineren.Kook de sperziebonen en verfris ze onder koud stromend water. Vermeng de nog warme bonen met de vinaigrette en de krulandijvie.Verhit de grill op de hoogste stand.Haal de geitenkaasjes uit de marinade, kruid met peper en rooster een vijftal minuten. Verdeel de salade over vier borden en leg op elk bord twee halve kaasjes. Dien onmiddellijk op

Warm Geitenkaasje Met Lavendel, Sperziebonen En Krulandijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
penne met krulandijvie en salami
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krulandijvie Met Geitenkaas
0-10 min -
Bekijk recept
Krulandijvie Met Gegratineerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept