Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de appels in fijne schijfjes, smelt de boter samen met de honing in een pan en laat de appelschijfjes daarin kort karameliseren. - Schik de geitenkaasjes met spek op een beboterde bakplaat en b ak ze gedurende ongeveer 15 minuten in een oven van 180?C. - Rooster de sneetjes rozijnenbrood en besmeer ze met echte boter. - Leg op elk sneetje wat krulsalade en plaats er de warme geitenkaas bovenop en schik er de appelschijfjes rond.

Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood
0-10 min -
Bekijk recept
Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
0 min
Bekijk recept