Ragoutbakje Met Hollandse Geitenkaas Met Honing

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ragoutbakjes vullen met de geitenkaas (In plakjes omdat het dan beter smelt). Ca 8 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten. 1 theelepel honing op de kaas. Bordjes opmaken met de sla en stukjes tomaat & geroosterde pijnboonpitten de dressing over de sla De ragoutbakjes op de sla zetten en smullen maar. Eet smakelijk!!!!!!!

Ragoutbakje Met Hollandse Geitenkaas Met Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Bospaddenstoelenragout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ragout van bospaddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Visragout met zalm en garnalen
30 min
Bekijk recept
Kalkoenragout met cranberry s
30 min
Bekijk recept