Kwark-Kaassouffle

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een ovenvaste schaal invetten met boter. De sjalotten fijnhakken, de kaas raspen. De eieren splitsen en de eiwitten stijfkloppen. De oven voorverwarmen op 200 graden (gasovenstand 4 - 5). De kwark, de kaas, de eidooiers, de sjalotten en zout en peper naar smaak met elkaar vermengen. Het eiwitschuim voorzichtig door het kwark-kaasmengsel scheppen. Het mengsel in de ovenschaal doen, deze mag maximaal tot de helft gevuld zijn. De souffle in het midden van de warme oven in ca. 30 minuten gaar laten worden.

Kwark-Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept