Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrooi een werkblad met bloem. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een grote lap. Vet de vorm in. Verwarm de oven voor op 200?C(hetelucht 180?C). Beleg de vorm met het deeg en werk de randen bij. Smelt de boter, voeg de bloem toe en laat dit ca. 3 minuten al roerend met een houten pollepel op een laag vuur gaar worden. Voeg de melk geleidelijk toe en roer tot een gladde saus. Laat de saus even koken en haal de pan van het vuur. Splits de eieren boven 2 kommen, klop de eiwitten in een vetvrije kom stijf. Rasp de kaas grof. Rooster het komijnzaad in een droge koekenpan, totdat de geur vrijkomt. Klop de creme fraiche en de eidooiers, van het vuur af, door de warme saus. Voeg de komijnzaad en de kaas toe en breng de saus op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Spatel de eiwitten voorzichtig door de saus. Schenk het kaasmengsel in de vorm en bak de souffle onder in de oven in ca. 25 minuten goudbruin. Serveer de souffle direct.