Geitekaassoufflé

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en roer de bloem er doorheen. Roer er scheutje voor scheutje de melk door. Blijf roeren tot een gladde gebonden saus ontstaat. Roer er van het vuur af de dooiers, de kaas en de marjoraan door. Voeg naar smaak zout en peper toe. Klop de eiwitten stijf en spatel deze luchtig door de saus. Vet een souffléschaal in en schep het mengsel erin. Strooi de tomaat en de bosui erover. Laat de soufflé in de oven in ca. 20 minuten rijzen en goudbruin worden.

Geitekaassoufflé is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Geitekaassoufflé
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept