Artisjok-kaassouffle

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui met de knoflook in 2 theelepels margarine. Klop de eieren los, maak op smaak met zout en peper en roer het uimengsel door. Voeg basilicum, oregano, paneermeel en de helft van de artisjokblokjes bij. Vet een ovenvaste schaal in met de resterende theelepel margarine, doe het eimengsel in de schaal, bestrooi met de kaas en zet in een oven, die is voorverwarmd op een temperatuur van 175 gr C (gasovenstand 3) tot het eimengsel gestold en de kaas gesmolten en mooi bruin van kleur is, ca 30 a 45 minuten.

Artisjok-kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept