Ijsparfait Met Mandarine Napoleon

0
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

DE PASSIEVRUCHTENCOULIS: kook het vruchtvlees van de passievruchten; meng de suiker en de pectine in een pan en voeg al roerend het vruchtvlees toe; breng aan de kook; laat afkoelen en blijf ondertussen verder roeren. DE RODE VRUCHTENCOULIS: meng de suiker met de rode vruchten en kook au bain-marie; mix en zeef het geheel in een puntzeef; voeg de suikerstroop toe en meng goed door elkaar om een stroperige coulis te verkrijgen te verkrijgen.

Ijsparfait Met Mandarine Napoleon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Hindefilet met Mandarine Napoléon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine appeltaartjes met Napoleon-karamel
60 min Nagerecht
Bekijk recept

IJsparfait met abrikozen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drambuie Ijsparfait
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Ijsparfait Met Bloedsinaasappelen En Mangocoulis
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tricolore-ijsparfait
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept