Viscurry (India)

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De vis bestrooien met zout, besprenkelen met citroensap en dan ongeveer 10 minuten laten intrekken, De vis daarna droogdeppen, in dobbelsteentjes snijden en met bloem bestrooien.
  • 2 De boter verhitten in een koekepan. Vis en amandelen hierin aan alle kanten bakken. Appels toevoegen en meefruiten.
  • 3 Kerriepoeder erover strooien. Rozijnen en yoghurt toevoegen, alles laten smoren en afmaken met kerriepoeder en suiker. Serveren met gekookte zilvervliesrijst

Viscurry (India) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenschnitzels uit India
0 min
Bekijk recept
India:Khichadi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept