Provencaalse Visschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven verwarmen op 200 C Ovenschotel invetten Helft van de tomaten op de bodem verdelen Vis erop Tonijnmengsel erover verdelen Peterseliemengsel daaroverheen Hierover de andere helft tomaten Broodkruimels erover en besprenkelen met ruim olijfolie In het midden van de oven de schotel in 30-40 minuten goudbruin en gaar bakken

Provencaalse Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept