Paprika-Kipsalade Met Chilidressing

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip in reepjes en kook ze gaar in 15 minuten. Kook de gele rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze daarna afkoelen. Roer een dressing van de mayonaise, yoghurt, 3 rode specerijen (chili, paprika, cayenne) en tomatenpuree. Halveer de paprika?s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verdeel de bosui met loof in smalle ringen. Leg de gewassen ijsbergsla op een ruime bord. Schep de dressing door de kipfilet en de helft van de paprikareepjes. Verdeel de rijst als een bedje op de sla en schik daarop de kipsalade en garneer met de overige paprikareepjes en bosui.

Paprika-Kipsalade Met Chilidressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige mihoensalade in romainsla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Komkommersalade met sesam-chilidressing
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met krab en mango
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-Kipsalade Met Chilidressing
20-30 min -
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept