Indonesie:Wadjik Ketan

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de goela djawa smelten met het water, voeg het pandanblad, zout naar smaak en de rest van de santen toe. Laat het geheel koken tot het een dikke stroop is geworden. Haal de pandan eruit. Meng de gare ketan door de stroop en roer alles goed door tot het geheel droog is geworden. Leg de koek in een vierkante schaal en strijk hem mooi glad.

Indonesie:Wadjik Ketan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Klepon
35 min -
Bekijk recept
Tape Ketan Itam ( Zwarte Ketan Rijst - Gegiste Kleefrijst)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige Gebakken Kip (Indonesie)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noorse Kreeft Met Vanille En Specerijen Uit Indonesie
30-60 min -
Bekijk recept
Sateh Empol Ayam (Indonesie)
20-30 min -
Bekijk recept
Indonesie:gado-gado
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept