Rab Malabar : Indiase Gevulde Krab

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien versnipperen en met blaadjes curry en mosterdzaadjes in arachideolie fruiten. Madras-curry, chilipeper en kurkuma toevoegen en 15 seconden meebakken. Krabvlees, zout en suiker in de pan doen en vermengen met de rest. De kokosmelk en gemalen kokosvlees al roerend toevoegen. De massa koken tot het vocht is verdampt. De vier leeggehaalde krabschalen met het mengsel vullen en bestrooien met geraspte kokos en versneden blaadjes koriander. Saffraanrijst bereidt men door gewassen Basmati-rijst te koken in saffraanwater met een mengeling van gestoofde uien, kruidnagel, laurier, knoflook, gember, kardamom en komijn.

Rab Malabar : Indiase Gevulde Krab is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met krab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept