Witte Risotto

2
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en verwijder de houtige uiteinden van de asperges en snij de asperges in schuine stukken van ca.2 cm. pel en snipper de ui. verhit 2 eetlepels boter en bak de ui ca.3 minuten. voeg de rijst toe en bak dit even mee totdat de rijstkorrels gaan glanzen. schenk de wijn erbij en laat deze op een hoog vuur verdampen. brengg 6 1/2 dl. water met de bouillontabletten aan de kook. voeg,beetje bij beetje en onder voortdurend roeren,de bouillon en de asperges bij de rijst volgens de gebruiksaanwijjzing. brokkel de laatste 3 minuten de gorgonzola en 1 eetlepel boter door de rijst. schaaf flinters van de parmezaanse kaas en garneer de risotto ermee.

Witte Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept