Risotto Di Len

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter smelten in pan. Op laag vuur ui zacht fruiten en knoflook toevoegen. Goed roeren! Risotto toevoegen en goed mengen. Vermouth toevoegen tot kook en laten reduceren. Bouillon onder voortdurend roeren op laag vuur toevoegen. Steeds goed laten absorberen. Roer grootste gedeelte basilicum, citroensap, 50 gr. geraspte parmezaan en mascarpone er door. Risotto moet ′en dente′ en romig zijn ? na 20 min.

Risotto Di Len is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse wortelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fris­se gar­na­len­roer­bak met pak­soi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met pittige garnalen
25 min -
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept