Zeebaars Met Pesto-risotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de pijnboom pitten, fijn gesneden basilicum en knoflook samen. Maak in een vijzel dit mengsel fijn en voeg olijfolie toe tot dat het een mooie smeuige pesto is. voor de risotto fruit u de gesnipperde sjalot in olijfolie. Voeg er de rijst aan toe en laat glazig worden. Blus dit af met de witte wijn. Voeg als al het vocht is opgenomen een soeplepel bouillon toe. Wacht tot al het vocht opgenomen is voor dat u de volgende lepel met bouillon toevoegd.Het duurt ongeveer 25 min voordat alle bouillon is opgenomen. Voeg de pesto en de Parmezaan toe, breng op smaak met peper. Bak de zeebaars op de velkant in olijfolie, draai na ongeveer twee minuten de vis om Maak een torentje van de risotto, leg de vis er schuin op en werk af met de verse rucola.

Zeebaars Met Pesto-risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept