Was de spinazie en roerbak deze in een pan met wat boter. Voeg zout en peper toe. Snijd de spinazie klein. Fruit de ui en de knoflook ongeveer in 2 minuten aan in de warme olijfolie. Voeg rijst toe en bak dit ongeveer 2 minuten tot de rijstkorrels glanzen. Doe de wijn bij de rijst, laat dit verdampen. Doe de spinazie er bij. Voeg een pollepel bouillon toe en laat dit op een laag vuur pruttelen, goed roeren. Zodra de bouillon door de rijst is opgenomen weer bouillon toevoegen. Regelmatig roeren. Kook de rijst in ongeveer 20 minuten gaar. Voeg de gorgonzola toe, breng op smaak met zout en peper.
Risotto Con Gorgonzola E Spinaci is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)