Risotto Mer Rucola En Gorgonzola

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper het gepelde uitje. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes. Smelt de boter in een pan met dikke bodem. Bak hierin het gesnipperde uitje zacht en glazig. Voeg de risottorijst toe en laat de korrels, onder voortdurend roeren, enkele minuten meebakken op een niet te hoog vuur. Voeg nu beetje bij beetje de bouillon toe. Kook de rijst in ongeveer 20 minuten beetgaar. Roer de rijst tijdens het koken regelmatig om. Roer na 15 minuten de rucola, waarvan de blaadjes eventueel kleiner worden gesneden, door de risotto. Verdeel de warme risotto over diepe borden. Verdeel de gorgonzolablokjes over de risotto.

Risotto Mer Rucola En Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept