Risotto Gorgonzola

3
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui smoren in de boter tot glazig. De rijst er bij en met vrij hoog vuur al roerend het geheel verhitten. Na ca. 5 min. afblussen met de witte wijn (Dat ruikt heel lekker !) Blijven roeren tot de wijn bijna is verdampt. Dan met scheutjes de bouillon toevoegen. De pan op een reeds warm dubbel plaatje op laag vuur zetten. 15 minuten laten staan. Dan gorgonzola toevoegen en goed mengen. Weer ca. 15 minuten warm zetten en zo nu en dan de rijst op bijtgaar (al dente) proberen.

Risotto Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept