Mosterdsoep

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bouillon tegen de kook aanbengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar pocheren. De truffel schillen en de schilletjes terugdoen in de bouillon. De cantharellen schoon borstelen. De steeltjs afsnijen en samen mt de room bij de bouillon doen. Het geheel even laten doorkokn, tot er nog iets meer dan de helft is overgebleven. De soep met de staafmixer pureren, door de eef schenken en op smaak brengen met dijonmosterd, peper en de zout. De voorverwarmde oepborden in het midden garneren met warme aardappel en de cantharellen. De truffelplakjes hier tegen aan zetten. De soep met de koude boter opkloppen en in de borden scheppen.

Mosterdsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept