Bouillabaisse Uit Marseille

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-stoof de knoflook, sjalotten en prei aan in de hete olie -doe er de tomaten, de tomatenpuree, de saffraan en de tijm bij en leng aan met bouillon en witte wijn -breng onafgedekt aan de kook gedurende 15’ doe de visfilets bij de bouillon, eerst de stevige soort, later de zachtere -laat tegen de kook aan sudderen tot de vis gaar is en net niet uiteenvalt -werk voor het serveren de bouillabaisse af met garnalen en peterselie -kruid nog wat bij met peper en zout

Bouillabaisse Uit Marseille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bouillabaisse Zoals In Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Forel In Papillot Op De Wijze Van Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Bouillabaisse zoals in Marseille
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel in papilotte op wijze van Marseille.
0 min
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept