Bouillabaisse Met Zalm En Venkel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui, venkel, knoflook en pepertje in casserol stoven in de olijfolie. Niet kleuren. Afblussen met tomatenblokjes en visbouillon. Als het bijna gaar is saffraan in witte wijn en aardappeltjes toevoegen. Geheel afsmaken met peper en zeezout. Visfilet in sauteuse aanbakken in een beetje olijfolie, op vel (krokant) Filets één keer omkeren en in oven van 160C nog even doorwarmen.

Bouillabaisse Met Zalm En Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept