Bouillabaisse

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in een andere (grotere) pan plakken ui, stukken tomaat, repen venkelknol met peterselie en laurier, en daarop de in stukken gesneden en ontgrate stevige vis (poon , zeeduivel) met P&Z en stukjes safraan Snipper de knoflook en voeg deze met de olijfolie toe. Smoor de groente in +- 10 min in de olie en giet er dan de hete bouillon op. Laat alles zonder deksel +- 4 min borrelend koken, waarbij de olie en de bouillon versmelten. Voeg P&Z toe en warm de mosselen en de grote garnalen even door in de soep.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept