Spoel de citroen. Rasp de schil heel fijn. Breng 4 eetlepels water aan de kook met de krenten en de rum. Laat sudderen tot de vloeistof volledig verdampt is. Splits de eieren. Klop de dooiers los met de suiker. Doe er de maiszetmeel, de bloem, de melk en de kaas bij. Roer goed glad. Voeg er de rozijntjes en de citroenschil aan toe. Klop stevig op met de handklopper. Verwarm de oven voor op 180? C(stand 6). Rol het kruimeldeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snij er 8 plakken uit. Prik het deeg in met een vork en leg het in beboterde en bebloemde vormpjes. Klop 3 eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door het kaasmengsel. Schep het op het deeg in de vormpjes. Bak 40 tot 45 minuten. Ontvorm de taartjes, laat ze afkoelen op een rooster. Bestuif ze met bloemsuiker.