Aardappel-bospaddestoeltaartje

6
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Je kookt de aardappelen goed gaar. Je fruit de teentjes look en doet er de bospaddestoelen bij. Als deze gebakken zijn, voeg je de mascarpone toe en je roert het tot een mooi geheel. Naar smaak peper en zout toeveoegen. Je voegt het geheel bij de aardappelen en giet er een scheutje melk bij en pureert en roert tot je een mooie puree krijgt. Je snijdt vormpjes uit in bladerdeeg en doet deze in een vormpje. Dit vul je op met de puree en strooit er een beetje kaas op. 30 Minuutjes op 200° in de oven en klaar is kees.

Aardappel-bospaddestoeltaartje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept