- Ontvel de tomaten, snij ze in stukjes en stoof ze, in bijzijn van de gehakte ui en het geperste teentje knoflook kort aan in olijfolie. Voeg peper, zout en oregano toe en blus met de kippenfond, laat zo′n 40 minuten pruttelen. Mix en hou opzij. - Schil de aubergine en hou de schil opzij, snij deze vervolgens in dunne schijfjes, snij ook de courgette en paprika in dunne plakjes. Beboter een ovenschaal en leg hierop: een laag courgette; cheddar; aubergine; paprika, kruidt tussen elke laag met peper en wat zout. Eindig met cheddar. Zet deze schotel zo′n 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180?. - Haal de stukken varkenshaasje uit de marinade en bak of grill mooi gaar naar keuze. - Snijd de aubergineschil in fijne reepjes en frituur deze enkele seconden op 180?. laat ze even uitlekken op keukenpapier.
Gemarineerd Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl