Broodstengels Met Geitenkaas En Honingdip

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los de gist en de honing in het lauwwarme water op en laat even staan. Stort beide soorten meel op een droge vlakke ondergrond. Maak een bergje met een kuiltje erin. Giet hierin steeds kleine beetjes gemengd water en kneed vanuit het midden, zodat het vocht zich mengt met het meel. Zorg dat je een goed gemengd en licht vochtig deeg krijgt. Meer water gebruiken, is geen probleem. laat het deeg in ongeveer 35 a 40 min. rijzen in een niet tochtige warme omgeving( b.v. in een oven op 40 graden). Kneed het deeg goed en rol het uit tot een dikte van een cm. Snijd er lange repen van en leg ze op een beboterde bakplaat. Laat 5 min. staan, zodat het deeg nog licht kan rijzen voordat het bedekt wordt, smeer ze dan in met olijfolie. Bedek ze royaal met de kaas en de noten en druk deze iets in het deeg. Bestrooi ze licht met zeezout en bak ze in een voorverwarmde oven op 200 graden in 15-20 min. goudgeel. Laat de wijn en de jus tot de helft inkoken en voeg de honing toe. Kook het geheel vlak voor het opdienen op en houd het goed warm.

Broodstengels Met Geitenkaas En Honingdip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Camembert uit de oven
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-maaltijdsoep met broodstengels
30 min -
Bekijk recept
Oliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Kruidige broodstengels
20 min Snack
Bekijk recept