Sebada ( Bladerdeegrondjes Met Geitenkaas En Honing )

5
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plakjes bladerdeeg op werkblad in ca. 10 minuten laten ontdooien. Met uitsteekvormpje uit elk bladerdeegplakje 4 rondjes uitsteken. Kaas in plakjes van 1/2 cm. snijden en in midden van 10 rondjes leggen. In kom ei met 1 eetlepel water loskloppen. Randen van rondjes besmeren met losgeklopt ei. Ander rondje erbovenop leggen en met een vork dicht drukken. Rondjes bestrijken met rest van ei. Bakplaat bekleden met bakpapier. Rondjes erop leggen en in midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin bakken. Rondjes uit de oven halen en bestrijken met honing. Direct serveren.

Sebada ( Bladerdeegrondjes Met Geitenkaas En Honing ) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept