Kruidenpoffertjes Met Geitenkaas En Honing

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd ze door zodat er twee rondjes ontstaan en leg op ieder half poffertje een plakje geitenkaas. Schep hierop een beetje honing. Dek dit af met het andere plakje en leg de poffertjes op een bakplaat met vetvrij keukenpapier. Verwarm de oven voor op 220ºC. en verwarm de poffertjes ca. 5 minuten. Zet per persoon 7 poffertjes op een voorverwarmd bordje en garneer ze met versgeraspte radijsjes, een toefje rucola en kerstomaatjes.

Kruidenpoffertjes Met Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept