Geitenkaasbavarois Met Honingsaus

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen enkele uren weken in de porto. Smelt de witte chocolade met 2 eetlepels room au bain marie. Roer de geitenkaas en 2 eetlepels honing erdoor. Klop de rest van de room op. Meng de mascarpone door het chocolademengsel, roer alles goed glad en spatel de opgeklopte room erdoor. Laat 3 uur opstijven in de koelkast. Maak ondertussen de saus: Kook de rozijnen met de porto tot de helft van het vocht is ingekookt en meng er 2 eetlepels honing door. Maak quenelles (klompjes) van de bavarois en verdeel over de borden. Schep er de saus rond.

Geitenkaasbavarois Met Honingsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Geitenkaasbavarois Met Mangocoulis
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Javanais van geitenkaas met belottaham
70 min Voorgerecht
Bekijk recept