Amuse: Warme Geitenkaas Bolletjes Met Honing En Truffel

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij 8 schijfjes stokbrood en bak deze goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C. Doe het bereide geitenkaasmengsel in een slagroom spuit of –zak en doe er een ruime trechter op. Spuit de geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven. Leg op 8 schaaltjes / bordjes enkele blaadjes veldsla en leg de stokbrood met geitenkaas erop.

Amuse: Warme Geitenkaas Bolletjes Met Honing En Truffel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept