Aardappelen Met Spinazie-kaassouffle

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de aardappels met wat olie. Bak de aardappels in de oven (200?C) gedurende een uur gaar. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Voeg de gewassen spinazie toe en laat het met deksel 5 minuten slinken. Giet kookvocht af en hak de spinazie grof. Klop de spinazie door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Snijd de bovenkant van de aardappels en schep er een holte in. Meng nu het spinaziemengsel met de pijnboompitten, de eidooiers en de uitgelepelde aardappelpuree tot een homogeen mengsel. Klop de eiwitten stijf en spatel dit door het mengsel. Vul de aardappels met het mengsel en laat ze nog 15- 20 minuten garen en rijzen in de oven.

Aardappelen Met Spinazie-kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept