Rasp de parmezaan. Breng de melk aan de kook. Haal de pan meteen van het vuur en laat de melk 1/2 minuut afkoelen. Splits de eieren. Zeef de bloem in een kom. Schenk er in een straaltje de melk bij. Roer het mengsel perfect glad, tot er geen klontertje meer te besmeuren valt. Voeg er achtereenvolgens de geraspte kaas, de eierdooiers en de boter, op kamertemperatuur, aan toe. Roer weer goed glad, tot de kaas volledig gesmolten is. Klop de eiwitten stijf tot ze in pieken rechtop blijven staan. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door de kaasmassa. Vet 1 grote soufflevorm (of 4 kleine vormpjes) in met boter of olie. Schep er het soufflebeslag in. Zet de vormpjes in de oven in een warmwaterbad tegen de kook aan. Bak 30 minuten op 160 ?C, tot de souffle mooi gerezen is. Serveer meteen.