Potage D`onion Les Halles (franse Uiensoep Van De Hallen)

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de uien met de champignons en paprika op een hoog vuur licht bruin. Gebruik hiervoor ruim roomboter. Zeef de bouillon en voeg de groenten toe. Pers een hele knol knoflook uit in deze soep. Laat deze ruim een uur trekken. Maak een roux van de bloem en boter. Voeg langzaam de wijn toe gevolgd door de bouillon van de soep. Voeg dan de veste ingredienten toe, het poulet en het schenkelvlees. Breng op smaak met geopreste knoflook van de tweede knol. Dus geen peper of zout maar alleen knoflook. Door de uien merk je die aanwezigheid amper.

Potage D`onion Les Halles (franse Uiensoep Van De Hallen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Parijse hallen uiensoep
0 min
Bekijk recept
Bananen Milkshake
0-10 min -
Bekijk recept
Groninger Poffert
30-60 min -
Bekijk recept
Tosti
0-10 min -
Bekijk recept

Potage Puree De Marrons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Potage Parmentier Met Oesterzwammen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Potage Saint-Germain
20-30 min -
Bekijk recept
Potage Parmentier
20-30 min -
Bekijk recept