Venetiaanse Cassata

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een kookpot de honing aan de kook brengen en hem zo 2 a 3 minuten licht borrelend laten kleuren. Deze honing bij de eiwitten voegen, terwijl u steeds blijft kloppen. Laten afkoelen en de handmixer 1 a 2 minuten laten draaien. Het gekonfijt en gedroogd fruit in een slakom leggen. De eiwitten toevoegen aan de honing en de opgeklopte slagroom. Voorzichtig mengen met behulp van een spatel. Overgieten in bakvormpjes of individuele bakringen (10 a 12 cm) zonder bodem. Laten opstijven in het diepvriesvak gedurende 6 a 12 uur. Uit het diepvriesvak nemen, uit de vorm halen en opdienen op koude borden.

Venetiaanse Cassata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata Siciliana
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata siciliana
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Tonijnfilet met Venetiaanse groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis op Venetiaanse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis op Venetiaanse wijze
Bijgerecht
Bekijk recept
Venetiaanse Chocolade-amandelkoekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept