Viscurry

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg bij de achtergebleven olie in de pan de plakjes knoflook en gember en bak ze even aan.Vermeng de uitgeknepen knoflook en geraspte gember met de worcestersaus en een heel klein beetje water en voeg het bij de rest in de pan. Vermeng mosterdpoeder,kerrie en citroensap en doe het in de pan,laat 5 minuten op laag vuur pruttelen en klop de verse room en eidooiers er stevig door. Zet de tomaten even met een heel klein beetje water op,laat ze tot moes koken en wrijf ze door een zeef bij de saus.Verwarm opnieuw, kook niet en schep de stukjes vis voorzichtig door de saus.!!

Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept