Viscurry

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis in blokjes snijden en met de kerrie bestrooien. In een grote koekenpan de olie verhitten. De vis in de pan 1 min al omscheppend bakken. De Mexico-groenten en het ananassap uit het blikje toevoegen en roeren. Het geheel met deksel op de pan 8-10 min laten koken op een zacht vuur. Intussen de schelpjesmacaroni in 12-15 min laten koken in ruim kokend water met zout. De ananas in stukjes snijden. De kerriesauspoeder losroeren met de melk. Dit met de ananas bij de vis doen en er voorzichtig doorscheppen. Als de saus kookt alles nog 2 min zachtjes laten pruttelen, dan proeven en eventueel wat zout toevoegen. De schelpjesmacaroni afgieten en met de viscurry serveren.

Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept