Rode Viscurry

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kabeljauw ontdooien. Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak het pepertje schoon en snijd het in reepjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Fruit de ui met knoflook en gemberpoeder in de olie op een laag vuur goudgeel en glazig. Voeg het pepertje, de tomaten, de puree, het kerriepoeder en de koejit toe en bak 5 minuten al omscheppend. Voeg de santen en 2 1/2 dl. water toe en verwarm alles op een laag vuur. Voeg de in grove stukken gesneden kabeljauw toe en laat alles in ca. 10 minuten gaarstoven. Breng op smaak met zout en citroensap.

Rode Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept