Pikante Visschotel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien. Voeg de geperste knoflookteentjes en de kruiden toe en bak dit even mee. Schenk de bouillon erbij en schep de garnalen er doorheen en leg de moten vis erbij. Laat de vis in 10 a 15 minuten gaar stoven. Leg de moten vis op een schotel. Maak de saus af met citroensap en zout naar smaak en giet dit over de vis.

Pikante Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept