Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook in 2 dl water de peultjes en venkel in ca. 4 min. beetgaar. Schep de groenten uit de pan en voeg het visbouillontablet, wijn en room aan het kookvocht toe en laat in 10 min. tot de helft inkoken. Voeg 2 el limoensap en 1 tl limoenrasp toe aan de saus. Verhit olie in een koekenpan en roerbak de zalm in 4 min. gaar.

Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met cashewnoten-limoensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi Met Limoensaus
0-10 min -
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept