Dolme Kadoo (gevulde Pompoen)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd een kapje van 7 1/2 cm (dekseltje) uit de pompoen. Lepel de zaden en draden eruit, het vlees blijft intact. Doe de helft van de vulling in de pompoen, leg er het gepelde ei op en vul aan met de rest van de vulling. Doe het "dekseltje" op de pompoen. Zet de pompoen op een vel aluminiumfolie en plaats hem in een grote pan. Giet het water er omheen. Doe een deksel op de pan en bak de pompoen 1 uur in een voorverwarmde oven, stand

4. Het water moet bijna volledig worden geabsorbeerd. Dien warm op.

Dolme Kadoo (gevulde Pompoen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dolme Bargeh/dolme Shereen (gevuld Druiveblad)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dolme Bargeh/dolme Sabzi (gevuld Druiveblad)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dolme Bademdjoer
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dolme Kadoo Halvoe (gevulde Sabbathpompoen)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept