Nem, Chà Giò, Springrolls, Vietnamese Loemp

8
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook een pan met water en doe hier de stukjes glasnoedels in en kook ze 2 tot 3 minuten. Giet af onder stromend koud water en laat uitlekken. Maak de vulling door de glasnoedels, gehakt, garnalen, champignons, ui, knoflook, lente-ui, wortel, ei te mengen. Breng op smaak met zout, suiker, zwarte peper en scheutje olio piccante. Week de rijstvellen in handwarm water, leg ze op een bord met daarop een vochtig doekje. Leg 1-2 eetlepels vulling op een rijstvel, rol deze 1 keer om de vulling, vouw daarna de beide zijkanten naar binnen en rol de loempia verder op. Verhit de zonnebloemolie en bak de loempia`s, enkele per keer, goudbruin. Draai de loempia`s een paar keer om tijdens het bakken. Leg de loempia`s op keukenpapier om uit te lekken en serveer direct.

Nem, Chà Giò, Springrolls, Vietnamese Loemp is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ministrudels met appels
Nagerecht
Bekijk recept
Nem met scampi
40 min
Bekijk recept