Tongfilet Met Mangosaus En Saffraanrijst

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tongfilets een beetje plat slaan, oprollen en vastzetten met een prikker. De visbouillon verhitten en warm houden. Voor de saus de mango schillen, pureren en met de chutney en de Safari vermengen. Op smaak brengen met peper en zout en op een laag vuur verwarmen. De rijst volgens de gebruiksaanwijzing met de saffraan bereiden. De tongfilets in de vis bouillon pocheren. Voor het opdienen de rijst in een timbaaltje op het bord zetten, de tongfilets erbij leggen en wat saus erover verdelen. Eventueel garneren met tomaat en peterselie.

Tongfilet Met Mangosaus En Saffraanrijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf in bakpapier
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Witte Wijnsaus Op Bedje Van Prei
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept