Risotto Uit Milaan

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Smelt de helft van de boter in een hapjespan. Fruit de ui glazig. Schenk de wijn erover en laat deze bijna helemaal inkoken. Schep de rijst erdoor en laat de korrels al omscheppend glazig worden. Voeg een kwart van de bouillon toe en laat de rijst al roerend zachtjes koken tot het vocht is opgenomen. Voeg op dezelfde manier nog 2 keer een kwart van de bouillon toe. Roer de saffraan door de rest van de bouillon. Roer de laatste bouillon door de rijst en kook de risotto in ca. 15 minuten zachtjes gaar. Roer de rest van de boter en de Parmezaanse kaas erdoor. Lekker bij Milanese kalfsschenkel.

Risotto Uit Milaan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade uit Milaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto uit Milaan
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Uit Milaan
0-10 min -
Bekijk recept
Kalkoen Uit Milaan
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept