Paddestoelen-Risotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalotjes en fruit met de knoflook uit de pers in 4 el olie. Voeg de rijst toe en laat al roerbakkend in 3-4 min. glazig bakken. Voeg al omscheppend steeds wat van de bouillon en wijn toe, zodat de rijst de kans krijgt om het vocht steeds op te nemen (dit duurt ongeveer 20 min.). Voeg na 15 min. de paddestoelen met het weekwater, de champignons en de asperges toe en laat ze zachtjes meestoven. Schep vlak voor het einde de room erdoor en serveer de risotto met de kaas.

Paddestoelen-Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept