Risotto Van Boschampignons Met St Jacobsvruchten En Sabayon

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de sjalotten fijn en stoof ze in olie. Voeg de rijst en een deel van de bouillon toe. Blijf dit omroeren tot de rijst droog is en dan terug bouillon toevoegen. De rijst moet romig zijn, maar toch beetgaar blijven (ongeveer 20 minuten). Borstel de boschampignons proper, snij ze en bak ze op. Blus met citroen en voeg dit dan bij de risotto. Klop het sap van het eekhoorntjesbrood op met 2 eierdooiers. Voeg boter toe en werk af met citroen, peper en zout. Bak de gekuiste St.-Jacobsvruchten kort in een pan. Werk af met truffelolie, citroengras en eventueel truffel.

Risotto Van Boschampignons Met St Jacobsvruchten En Sabayon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept