Zeeduivelham In Rozemarijnboter, Knoflookbitterballen

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de risotto volgens gebruiksaanwijzing in de kippenbouillon. Bak de knoflook 3-4 minuten in 15 gram boter. Roer de gare rijst en de kaas erdoor. Week de gelatine ca. 5 minuten. In ruim koud water en los de uitgeknepen gelatine op in het warme rijstmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Stort het mengsel in een lage schaal en laat het in de koelkast ca 2 uur afkoelen en opstijven. Rol van het mengsel 8 bitterballen. Haal ze door het eiwit en rol ze daarna door het beschuitkruin, herhaal deze handelingen. Verhit de frituurolie tot 180 graden en bak hierin de bitterballen goudbruin. Frituur ook de spaghettislierten krokant in de hete olie. Bak de zeeduivel 4-12 minuten (afhankelijk van de dikte) in 15 gram boter samen met de rozemarijn. Haal de vis uit de pan en bestrooi hem dan met zout en peper. Schenk de wijn bij het achtergebleven braadvet en roer de aanbaksel in de pan los. SERVEREN Rijg de bitterbal aan de spaghettislieren (of stokjes) serveer ze op de zeeduivelhammetjes. Schenk de saus er omheen en garneer met paprika.

Zeeduivelham In Rozemarijnboter, Knoflookbitterballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeduivel In Rozemarijnboter En Knoflookbitterballen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept