Mosterdsoep Met Spekjes En Lenteui

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in de pan, als het helemaal gesmolten is langzaam de bloem er door roeren. Dit even laten pruttelen, wel blijven roeren. Nu met kleine scheutjes de bouillon erdoor roeren (pas een nieuwe scheut bouillon er door roeren wanneer de vorige helemaal is geabsorbeerd door het bloem-boter mengsel) Als alle bouillon er door zit even laten koken. Nu de halfopgeklopte slagroom met de eidooiers mengen. Mosterd erdoor. Voor serveren het room-eimengsel erdoor en daarna de spekjes en de lenteui en doorroeren.

Mosterdsoep Met Spekjes En Lenteui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse gestoomde vis
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosui spinazie soep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kwetiau met kippendijen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept